Пловдив ще бъде домакин на Националната аутсорсинг ко нференция за трета поредна година

Пловдив ще бъде домакин на Националната аутсорсинг ко нференция за трета поредна година

Дигиталното бъдеще на най-развития индустриален регион в България – Пловдив и зоните около него – ще бъдат дискутирани на един от най-значимите форуми заIT & BPO сектора – Аутсорсинг дестинация България 2016.

банер-форум

Град Пловдив ще бъде домакин на третото годишно издание на Бизнес форума “Аутсорсинг дестинация България 2016, който ще се проведе на 22 ноември 2016 г., вторник. Официалното откриване на събитието ще започне в 10:30 часа в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив.

„Аутсорсинг дестинация България 2016“, чиито организатори са Община Пловдив и изследователската и консултантска компания „Индъстри Уоч“, продължава своето успешно развитие и тази година ще събере под един покрив представители от бизнеса и от академичната общност, водещи консултанти и анализатори.

Широкият регион Тракия, чието сърце е Пловдив, привлича близо 3.2 млрд. лв. инвестиции в активи всяка година. Новите инвестиции в иновации са близо 50 млн. лв. всяка година, като с научно-изследователска и развойна дейност са заети близо 3500 инженери и учени. Бъдещето на индустрията и икономическият растеж ще зависи от по-тясната връзка на нови технологични индустрии с традиционния преработващ сектор – това е и една от темите на тазгодишното издание на форума.

Повече информация за начина на регистрация, участниците и темите на панелите можете да намерите на: http://outsourcing.plovdiv.bg/

Очакваме ви!

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors