WizzAir стартира полетите си от и до Пловдив

WizzAir стартира полетите си от и до Пловдив

Местата по новите маршрути до Лондон, Дортмунд и Меминген са вече в продажба

photo-1

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, стартира директни полети от и до Пловдив. Първите три дестинации, които авиокомпанията ще предложи на местните жители и туристи, са Лондон, Дортмунд и Меминген, като тази до Лондон вече е активна, а останалите две ще започнат от 6 ноември.

Новите маршрути, предлагани от и до Летище Пловдив ще дадат на местните жители удобна възможност както за ваканция, така и за бизнес пътувания.

Пламен Спасов, изпълнителен директор на Летище Пловдив, сподели:

„Изключително сме щастливи да посрещнем Wizz Air на Летище Пловдив, като с това поставяме началото на едно дългогодишно партньорство. Със стартирането на зимното разписание 2021/2022 и сътрудничеството ни с Wizz Air полетите по международни редовни линии се увеличават от 3 на 12 седмично, а обслужваните дестинации от 1 на 5. В оперативно отношение Летище Пловдив е в пълна експлоатационна готовност и полетите ще се обслужват в съответствие с авационните стандарти.“

Когато и да решат пътниците да резервират полет от и до Пловдив, е препоръчително пасажерите да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове на страната, до която ще летят, за да се запознаят с най-актуалната информация, да проверят здравни документи, които се приемат, и всички приложими изисквания за пътуване. Wizz Air също така им напомня да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пасажерите и екипажа. Wizz Air също така призовава.

Източник: Под тепето

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors