SPARK навлезе в Пловдив

spark

SPARK – услугата за споделяне на електрически автомобили, започна да оперира и на територията на Пловдив. Чрез нея пловдивчани ще имат възможност да пътуват екосъобразно до всяка точка на града и да се възползват от паркиране в „синя зона“, както и в редица партньорски локации, напълно безплатно. SPARK предлага и възможност за създаване на Бизнес Акаунт, чрез който компаниите могат да предоставят на своите служители икономични и благоприятни за околната среда варианти за пътуване.

Тъй като SPARK вече оперира на територията на София, всеки потребител ще може да пътува между столицата и Пловдив, и да остави колата в желаната дестинация. От компанията са се погрижили пътят между двата града, както и на територията на гр. Пловдив, да е обезпечен със зарядни станции, предоставени от партньорите им от Eldrive, където зареждането за потребителите им е безплатно.

Повече информация за наем на кола, начин на зареждане или друго може да се намери в приложението на SPARK, или на техния уебсайт.

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors