RYANAIR пак ще лети от Пловдив до Лондон и обратно

Нискотарифната ирландска авиокомпания Ryanair отново ще лети от Пловдив до Лондон и обратно. Подновяването на полетите ще стане от 4 юни, съобщава на сайта си пловдивският аеропорт. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично – в понеделник и петък, съответно от 21:20 часа и 12:25 часа българско време.

Image_9827150_126

Във връзка с продължаващата пандемия от COVID-19 превозвачът въвежда следните разпоредби за влизане във Великобритания.
1. Отрицателният PCR тест е задължителен за всеки пътуващ. Той трябва да бъде направен най- късно 3 дни преди заминаването за Англия.
2. Преди заминаването е препоръчително да проверите списъка на страните, оцветени в червен, кехлибарен и зелен цвят, тъй като той се променя непрекъснато.

Пътници от страни, чието име е оцветено с червен цвят, могат да влязат във Великобритания само ако са с британско или ирландско гражданство или имат постоянен адрес във Великобритания.
Тези пътници могат да влязат през точно определено летище и да изкарат 10-дневна карантина в одобрен от правителството хотел.

Източник: 24plovdiv.bg

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors