Digital Plovdiv – конференция за електронно управление

На 20 май от 09:00 до 14:00 ч. Oбщина Пловдив, съвместно с Комисията за регулиране на съобщенията, организира форума “Digital Plovdiv“ – събитие за темите свързани с електронното управление. Конференцията ще се състои в Международен панаир Пловдив, Конгресен център зала “България“.

29626/files/image/slider.jpg

Участие ще вземат министерства, регулаторни органи, общинска администрация и общински съветници, общински предприятия и районни кметове, представители на ИКТ сектора, телекоми, инвеститори, банковата и академична общност.

Провеждането на събитието ще подпомогне иновациите и адаптирането на новите технологии, осигурявайки взаимно допълване между публичния и частния капацитет. По време на конференцията ще бъде засилена осведомеността на гражданите, бизнеса, държавната и местна власт за приложение на иновациите и технологиите в живота на един град, за да бъде той “умен“.

Събитието е с вход свободен, но с предварителна регистрация на сайта: www.digitalplovdiv.bg .

Програма на събитието: https://digitalplovdiv.bg/#programme 

Ще бъде излъчвано на живо и на Фейсбук страниците на община Пловдив и Общинския съвет: https://fb.me/e/5mvm5N1Mx.

Източник: НСОРБ

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors