Digital Plovdiv – конференция за електронно управление

Digital Plovdiv – конференция за електронно управление

На 20 май от 09:00 до 14:00 ч. Oбщина Пловдив, съвместно с Комисията за регулиране на съобщенията, организира форума “Digital Plovdiv“ – събитие за темите свързани с електронното управление. Конференцията ще се състои в Международен панаир Пловдив, Конгресен център зала “България“.

29626/files/image/slider.jpg

Участие ще вземат министерства, регулаторни органи, общинска администрация и общински съветници, общински предприятия и районни кметове, представители на ИКТ сектора, телекоми, инвеститори, банковата и академична общност.

Провеждането на събитието ще подпомогне иновациите и адаптирането на новите технологии, осигурявайки взаимно допълване между публичния и частния капацитет. По време на конференцията ще бъде засилена осведомеността на гражданите, бизнеса, държавната и местна власт за приложение на иновациите и технологиите в живота на един град, за да бъде той “умен“.

Събитието е с вход свободен, но с предварителна регистрация на сайта: www.digitalplovdiv.bg .

Програма на събитието: https://digitalplovdiv.bg/#programme 

Ще бъде излъчвано на живо и на Фейсбук страниците на община Пловдив и Общинския съвет: https://fb.me/e/5mvm5N1Mx.

Източник: НСОРБ

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors