Текстилна компания търси партньорство с пловдивска фирма

nybo-baltic

Латвийската “Nybo Dobele”, водещ производител на висококачествени работни облекла, търси партньорство с компания от Пловдив или региона за изнасяне на част от производствената си дейност.

“Nybo Dobele” е един от лидерите на пазара, предлагащ цялостно производство на текстилни стоки в Балтийския регион и тяхната дистрибуция в цяла Европа. Nybo произвежда висококачествени облекла за индустриални компании, ресторанти, търговци и обществени институции. Компанията има над 180 служители и 3 локации в Латвия.

Какво търси “Nybo Dobele” в своя потенциален български партньор:

–       наличие на персонал от 30+ души;
–       опит в производството на продукция в областта на работното облекло;
–       изградена система за дистрибуция и доставка в различни точки в Европа или трети страни;
–       добър финансов профил.

При интерес към предложението на “Nybo Dobele”, може да се свържете директно с представител на фирмата: г-жа Гунта Абика, Мениджър “Верига доставки” на “Nybo Dobele” , на телефон: +371 25734194 или на имейл [email protected].

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors