Реалният свят среща дигиталния в Пловдив на изложението DiTech Expo

Реалният свят среща дигиталния в Пловдив на изложението DiTech Expo

На 20 и 21 септември Домът на културата „Борис Христов“ в Пловдив се превръща в дом на дигитализацията, а причината за това е DiTech Expo. Събитието е сред най-големите изложения за дигитални технологии в страната. Тази година повече от 30 изложителя ще представят своите дигитални иновации, нови софтуерни решения, услуги и продукти.

На мащабното експо посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта и да разменят контакти с тях, но и да се запознаят с тенденциите в дигитални технологии, приложими за различни бизнеси. Сред изложителите ще присъстват утвърдени на българския пазар брандове като DHL, Ekont, Yettel, eBay и други. Също така посетителите ще имат възможността да се срещнат с компании, които ще представят своите изключително нови продукти и услуги без аналог в България до този момент.

Сред партньорите на събитието са Община Пловдив, Българска стопанска камара, Национална бизнес мрежа, Българската Е-комерс асоциация, Българската Финтех асоциация и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Откриването на DiTech Expo ще бъде поставено заедно с официалното откриване на Digital4Plovdiv в 10:00 часа на 20 септември в Дом на културата „Борис Христов“.

Входът на изложението е свободен.

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors