Пловдив посреща събитие на Капитал Градове

Пловдив посреща събитие на Капитал Градове

На 24 ноември (четвъртък) в хотел DoubleTree by Hilton, гр. Пловдив ще се проведе   “Среща на бизнеса в Пловдив и региона” , организирана от в. “Капитал” и част от проекта “Капитал Градове”.

„Капитал Градове“ е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.

Събитието е начален час 9.45 часа. В дискусията ще участват Стефан Стоянов, зам. – кмет, община Пловдив, д-р Теньо Манолов, зам.-кмет, община Асеновград, Никола Сивков, основател на “Капана фест”, Петрана Зайкова, управител, „Тех Индустри България“, Владислав Кънчев, мениджър “Развитие на проекти” в Тракия икономическа зона, Димитър Делиев, изпълнителен директор на “ГБС Пловдив”, Дафина Гудова, управител, “Арис Имоти” и др.

Пълен списък с участниците и програма може да откриете на сайта на събитието. 

Сред темите, които ще обсъждаме са:

  • Накъде и как се движат хора и бизнес в Пловдив и региона
  • Транспортните връзки между общините в областта
  • Как компаниите си намират хора
  • Развитието на индустрията и зелени иновации в региона
  • Строителство и имоти: как ще се променя градът
  • Кои са “горещите” точки за инвестиции в жилищни имоти в Пловдив
  • Как се развиват логистичните и търговските площи в града

Присъствието на събитието на живо в хотел “DoubleTree by Hilton” е безплатно, но местата са ограничени и се изисква задължителна регистрация на следния линк. Ще радваме да чуем възможно най- много гледни точки и въпроси за бизнес климата в областта, публиката ще може да се включва в дискусията. 

Можете да задавате предварително своите въпроси към нашите гости през специалната ни форма, а ние ще имаме грижата да ги зададем. 

За да получите достъп до материали от събитието, но ще го следите онлайн, също е необходимо да се регистрирате в сайта на събитието.

Събитието ще се излъчва и на живо във Facebook страницата на “Капитал”, в Youtube канала и на Capital Live.

Специалното издание за Пловдив и региона може да откриете в библиотеката на „Капитал“.

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors