Най-очакваните събития в Пловдив

Най-очакваните събития в Пловдив

“Капитал” и Община Пловдив ви канят на двете най-очаквани събития през годината – Капитал Градове – Пловдив и Индустрия 4.0.

Gradove_Plovdiv_banner_940x220_3 (1)
344848473-industry_4-0_banner_940x220_3 (1)

На 25 ноември Капитал и Община Пловдив ще съберат представители на местната икономика на “Среща на бизнеса в Пловдив и региона”.

Събитието ще се проведе в хибриден формат и ще бъде излъчвано онлайн напълно безплатно! Сред участниците в дискусиите са – Посланикът на Обединеното кралство в България, представители на Макском, Холдинг Кимкооп, Лимакон, Виваком, Токи Пауър и Ресторантите “Паваж” и “Съборна 23″.

Можете да се регистрирате на страницата на Капитал – https://www.capital.bg/event/227. Там ще откриете пълната програма, всички лектори, както и линк за задаване на въпроси към участниците.

Само няколко дни по-късно – на 30.11. – ще се проведе и събитието с най-голямо значение за Invest Plovdiv – Годишният ни икономически форум Industry 4.0. Тази година темата на форума е – “Бъдещето на българската индустрия и новите български инвестиции”.

Уебинарът ще бъде с безплатен достъп и ще се излъчва на capital.bg и страницата на „Капитал“ във фейсбук. За регистрация, моля посетете https://www.capital.bg/event/217 

Акценти в дискусиите ще бъдат – Българската индустрия след първата година на ковид кризата; Инвестиции и развитие на предприятията с българска собственост; Регионални различния и потенциал на областите за привличането на бизнес; Иновации и дигитална трансформация на производството; Индустриални хъбове, клъстъри и зони; Въглеродна неутралност; Планът за възстановяване и устойчивост; Европейския план Digital Compass; Nearshoring ускорението на Европа.

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors