Кандидатствайте за приза „Фабрика на годината“

Кандидатствайте за приза „Фабрика на годината“

Пловдив става домакин на първия конкурс за най-иновативно предприятие на 8 декември 2022г.

Включете се в конкурса “Фабрика на годината”, който цели да отличи най-иновативните предприятия и да популяризира добрите примери и ползите от новите технологии в промишлеността.

Срокът за кандидатстване е 31 октомври, като в него могат да участват производствени компании, които имат поне три приключени финансови години, 10 или повече служители и оборот от най-малко 2.5 млн. лв. за 2021 г. За целта те трябва да попълнят следния въпросник.

„Фабрика на годината“ се организира в. „Капитал“ заедно с Община Пловдив и Trakia Tech, които бяха партньори на „Капитал“ и в иницативата „Индустрия 4.0“. Критериите за оценка са изготвени от стратегическия партньор PricewaterhouseCoopers (PwC), техническия консултант Novarto и Trakia Tech, а генерален партньор е Lirex.

Участниците, които получат най-много точки, ще преминат през допълнителна оценка под формата на интервю. До финала ще достигнат три компании, като победителят ще бъде определен от 5-членно жури по време на церемонията по награждаване, която ще се състои на 8 декември в Пловдив.

Recent news

Производството на електрически велосипеди в Пловдив продължава да расте

За 2022 г. от България са изнесени общо 834 хил. конвенционални и електрически велосипеда. Капитал съобщиха, че основаната през 2016 г. в Германия Technibike е решила да прехвърли производството на

Read More

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors