Покана за онлайн бизнес срещи с корейски компании

kotra


По случай навършването на 60 години от основаването си, КОТРА кани всички заинтересовани фирми на инициативата “MOVING KOTRA TO PLOVDIV”. Представители на КОТРА София ще посетят град Пловдив, за да се срещнат лично с представителите на местния бизнес и да организират индивидуални бизнес срещи с потенциални техни корейски партньори.

КОТРА София – Търговска секция на Посолството на Република Корея, е правителствена агенция за насърчаване на търговията и инвестициите между Корея и България, чиято главна цел е да спомага за установяването на двустранни търговски взаимоотношения.

Събитието ще се състои в Пловдив на 23 февруари (сряда), в Holiday Inn Plovdiv, от 09:00-12:00 часа.

При желание от Ваша страна да присъствате, моля попълнете ЗАЯВЛЕНИЕТО, като уточните към какви продукти проявявате интерес, и го изпратете по e-mail на [email protected].

Краен срок за изпращане на заявленията е 31 януари 2022 г. 

За повече информация може да се свържете с г-жа Марина Върбанова, Маркетинг мениджър на тел. 02 400 55 53.

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors