MAN открива сервизен център в Пловдив за 8 млн. лв.

MAN открива сервизен център в Пловдив за 8 млн. лв.

Обектът е разположен върху внушителните 11 000 кв.метра
Немският производител на тежкотоварни автомобили MAN изгради нов сервизен център в с. Царацово, Пловдивска област. Официалното откриване на обекта е насрочено за 12 април, съобщиха от MVB Truck &Bus Bulgaria – вносител на MAN.
Центърът е изграден с инвестиция от над 8 млн. лв. и разполага със 7 проходни клетки, в които се помещават сервиз общи ремонти, оборудван с 4 ножични подемници и 1 комплект мобилни подемници, кран, стенд за сходимост, ГТП, подготвителна и бояджийска камера.
Разположен върху внушителните 11 000 кв.м, с обща застроена площ от 2435,95 кв.м, центърът предлага сервизни услуги, сред които диагностика, обслужване и ремонт на превозните средства на марката MAN, текущи и основни ремонти на двигатели и предавателни кутии, оказване на пътна помощ, ремонт на тежкокатастрофирали камиони и др.
По време на откриването посетителите ще могат да се включат в състезание с радиоуправляеми мини камиони MAN. Предвиждат се също атракции като зрелищно дърпане на камиони с въже и демонстрация по тунинговане на камион.

Източник: https://technews.bg/article-107250.html

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors