НЕМСКА ФИРМА ТЪРСИ ПАРТНЬОРСТВО С БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ

DRX_LO1405_CMYK_A05

DRÄXLMAIER Group, водещ доставчик на компоненти за автомобилната индустрия, търси български поддоставчици и партньори от сектора чрез онлайн бизнес среща.

Организатори на събитието са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Мюнхен. Събитието, на тема “Онлайн бизнес срещи с германската компания ДРЕКСЕЛМАЙЕР”, ще се проведе онлайн на 26 ноември 2020 г. от 11:00 ч., под егидата на Експортен хъб България. Работният език е английски.

Участие в онлайн срещите от страна на германската фирма ще вземат г-н Гюркан Юлкер, вицепрезидент по покупките на DRÄXLMAIER Group; г-н Мартин Мутчлер, началник отдел покупки на интериорни системи на DRÄXLMAIER Group и г-жа Щефани Фесл-Домке, отдел покупки на интериор за аутомотив индустрията в DRÄXLMAIER Group.

За участие в онлайн срещата е необходима регистрация на:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3KbdzqcxNHzUpjz4H3EoFAu_WKO7XNoc73QBn8DNeQ0E9VQ/viewform?usp=sf_link

Събитието е подходящо за предприятия, произвеждащи изделия посредством шприцоване на пластмаси с аутомотив стандарт, производители на естествени и изкуствени влакна, текстилни продукти (стелки/седалки за автомобилната индустрия), производители на покрития от дърво и фурнири; производители на кожарски продукти от естествена и изкуствена кожа, PVC, TPO.

Българските предприятия, желаещи да осъществят бизнес контакти с компанията, е необходимо да се регистрират в официалния портал за потенциални доставчици/партньори на германската фирма: https://supplier.draexlmaier.com/en/supplier-portal/.

След регистрация ще получите адрес и код за достъп до онлайн събитието. Допълнителна информация бихте могли да получите от г-жа Калина Трендафилова на тел. 02/940 7978 и от г-жа Ася Андреева на тел. 02/940 7989.

Recent news

Стефан Стоянов представя Пловдив на Международен бизнес и инвестиционен форум в Истанбул

Пловдив като инвестиционна дестинация ще бъде представена от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов в рамките на двудневен бизнес форум, който се провежда

Read More »

Нов завод за ски в област Пловдив

„Амер спортс“, който прави брандове като Atomic и Salomon, инвестира във втори завод, с което ще разшири допълнително пазарното си присъствие. Към момента „Амер спортс“

Read More »

Търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors